Alkmaar, 1 februari 2013. De Bestevaerbrug is van de baan en dat betekent dat er geen betere manier zal komen om binnendoor bij de zuidkant van de stad te komen, met name bij Overdie. Het CDA liet weten dat het graag het herinvoeren van tweerichtingsverkeer op de Bierkade hoog op de agenda ziet staan dit jaar. Nu staat er een bijna grote garage klaar om in gebruik genomen te worden, maar niemand kan er vanaf de Friesebrug bij, dus moet men via de westring, of via Overstad en de Kennemersingel. De parkeergarage moet op 1 april klaar zijn en heeft 32 miljoen euro gekost. Het terugdraaien van de verkeerregels zou volgens het CDA ook veel vervuiling schelen omdat men niet om hoeft te rijden.

De Onafhankelijke Partij Alkmaar was het CDA voor met een positieve uitlating over het herinvoeren van tweerichtingsverkeer op de Bierkade. GroenLinks gaf gisteren aan juist tegen het idee te zijn. De Groenen ziet het als een stap terug naar af en wijst op de onveilige situaties die er voorheen waren, met name voor fietsers. De route trok nogal wat sluipverkeer en voldeed destijds ook niet aan normen gesteld voor overlast van geluid en fijnstof. "Het CDA houdt haar Oudorpse kiezers een worst voor," aldus GroenLinks-raadslid Feiko van der Veen. 

Pin It
Bekeken: 1501x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/