Alkmaar, 1 februari 2013. Tennisclub Alkmaar en karatevereniging Funakoshi hebben op woensdag 30 januari beide de hoofdprijs van een vrijwilligersfeest ter waarde van maximaal €1500,- gewonnen. Wethouder Peter de Baat reikte in het Stadhuis aan de Langestraat de prijzen uit aan de winnende sportverenigingen. Deze prijzen zijn verloot onder de verenigingen die hebben meegewerkt aan het onderzoek 'De vitale sportvereniging', uitgevoerd door Roel Blom. Roel, student van de opleiding Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam, heeft in zijn onderzoek de sportverenigingen in Alkmaar middels een vragenlijst gemeten op hun vitaliteit.


Als stimulans voor het meewerken aan het onderzoek had de gemeente in totaal 12 prijzen voor beschikbaar gesteld: twee vrijwilligersfeesten t.w.v. maximaal €1500,- en tien tegoedbonnen voor materiaalaanschaf t.w.v. €100,-. Voor het uitreiken van de prijzen deed Wethouder Peter de Baat een korte toespraak waarin hij benadrukte waarom de vitale sportvereniging zo belangrijk is in de gemeente. Alkmaar wil de sportverenigingen stimuleren om vitaal te worden. 

Een overzicht van de winnende sportverenigingen. Vrijwilligersfeest; Tennisclub Alkmaar en karatevereniging Funakoshi Materiaal bon; Hengelsportvereniging Vislust Koedijk, Alkmaarse Rugby UFC, SV Koedijk, Gehandicapten Sportvereniging Alkmaar, ASV Celeritas pétanque, Karate-do Kaizen, Scheidsrechtersvereniging Alkmaar e.o., Koedijker Tennisvereniging, Volleybalvereniging Alkmaar en Schaakgroep Koedijk.

20130130 Vitale sportvereniging uitreiking

 

Pin It
Bekeken: 1288x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/