Alkmaar, 01 februari 2013.
Een mooie ervaring die naar meer smaakt, zo omschrijft hij het zelf. Wethouder Martin Hagen kwam twee jaar geleden naar Alkmaar om het wethouderschap voor Trots in te vullen. Hij werd projectwethouder voor De Hoef met in zijn portefeuille Volksgezondheid, Veiligheid, WMO, Ouderen en Dierenwelzijn. De schouders werden onder Burgernet gezet en Hagen schrok er niet voor terug om tijdens de 'Wakkere Ouders' actieweekenden vrijdag- of zaterdagnacht ouders op het politiebureau te confronteren met het gedrag van hun kroost. Ook de hartdefribilatoren die binnenkort in de stad worden opgehangen komen uit de koker van Hagen.

Maar eind 2012 ging het flink mis in de Alkmaarse raad. Tijdens de politieke stoelendans die volgde loste de Trots fractie op in de VVD en OPA. Het gevolg was een wethouder zonder partij in de raad. Omdat hij wist dat hij zijn positie daardoor onhoudbaar was stelde hij zijn portefeuille en positie beschikbaar. Gisteren kreeg hij tijdens de afscheidsreceptie door burgemeester Piet Bruinooge de Penning van Verdienste in zilver opgespeld. De blijk van waardering voor zijn 'verdiensten voor de stad' waren een complete verrassing en bracht de anders zo stoïcijnse wethouder toch even uit balans. Martin Hagen gaat per direct weer aan de slag bij zijn oude baas:  het Ministerie van Justitie.

 

Pin It
Bekeken: 2275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/