Alkmaar, 2 februari 2013. Vanaf 4 februari tot en met eind april vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Korte Vondelstraat, omdat het asfalt aan vervanging toe is. Tevens wordt de verkeerssituatie aangepast om de toegang naar de nieuwe parkeergarage Schelphoek te creëren, welke medio mei in gebruik wordt genomen. De werkzaamheden vinden plaats op het gedeelte vanaf de Schelphoek tot en met de kruising met het Verdronkenoord. Tijdens de werkzaamheden blijft het mogelijk om over de Korte Vondelstraat/Limmerhoek te rijden. Er is één rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Met verkeerslichten wordt het verkeer om-en-om langs het werk geleid.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in meerdere fases. De eerste fase start op maandag 4 februari en loopt vanaf de Schelphoek tot en met de Voormeer. Tijdens deze fase, die ongeveer vijf weken duurt, is ook de kruising van de Voormeer met de Limmerhoek tijdelijk afgesloten. Dit om de laatste werkzaamheden aan de bestrating van de Voormeer te kunnen afronden.

Tijdens de werkzaamheden blijft het gewoon mogelijk om over de Korte Vondelstraat/ Limmerhoek te rijden. Voor fietsverkeer gelden vanuit veiligheidsoverwegingen omleidingsroutes die staan aangegeven op gele borden. De ingang naar de Limmerhoek/Laat blijft te allen tijde bereikbaar voor verkeer. De omleidingsroute voor verkeer richting de Voormeer loopt via de Hooftstraat en is ter plaatse aangegeven met behulp van gele borden.

De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op de website van gemeente. 

Pin It
Bekeken: 1550x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/