Alkmaar, 2 februari 2013. Nu uitspraak is gedaan door de drie adviseurs inzake de kwestie Gemeente Alkmaar versus Yxie, is voor de Enquêtecommissie Yxie de weg vrij om tot afronding te komen van haar onderzoek. Dit betekent, dat als sluitstuk van het onderzoek de openbare verhoren kunnen worden afgenomen. De openbare verhoren zullen in de raadszaal van het gemeentehuis worden gehouden. Aanwezige raadsleden nemen plaats op hun gebruikelijke plek in de raadszaal. Anderen kunnen, voor zover er plek is, plaats nemen in het publieke deel in de raadszaal. Alle verhoren worden opgenomen en zullen live te volgen zijn op de internetsite van de gemeente Alkmaar.

De voor verhoor opgeroepen personen zijn, met uitzondering van externe adviseurs, verplicht om op de zitting te verschijnen. Tijdens het verhoor staat de te verhoren persoon onder ede. De commissievoorzitter begint ieder verhoor dan ook met het afnemen van de eed of de belofte. De verhoren zullen worden afgenomen op 25 februari, 27 februari en 1 maart aanstaande. Nadat de betrokken personen zijn geïnformeerd, zullen de namen bekend worden gemaakt. 

Pin It
Bekeken: 1728x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/