Alkmaar, 4 februari 2013. De kunstveiling voor War Child heeft nu een duidelijk gezicht. De gedoneerde werken van 34 regionale kunstenaars staan op de website van Kunstveiling Alkmaar. Het aanbod voor de veiling in Theater De Vest is zeer divers en voor veel mensen interessant. Zo is er een groot prachtig schilderij met strandgezicht van Jan Groenhart, een blauw bos van Hans van Marwijk, maar ook abstract werk van bijvoorbeeld Marc de Lange en Arie Koning. Naast schilderijen is de veiling ook rijk aan beelden en andere kunstvormen. Van een elegant bronzen danseres van Marjolijn de Bruin en een witte albast stenen vlinder van Gerrit van de Berg tot een kroonjuweel van glazen knikkers van Rob Scholte.

Op 24 maart staat Alkmaar in het teken van de stichting. Radio 538 zendt die dag 24 uur lang live radio uit vanaf het Waagplein om zoveel mogelijk geld voor War Child binnen te halen. Die dag geeft de Kunstveiling voor War Child inwoners en bedrijven uit Alkmaar en omgeving dé kans om een mooi kunstwerk te kopen en tegelijk oorlogskinderen te helpen. De opbrengst van de verkoop van alle kunstwerken gaat volledig naar War Child.

De organisatoren Hetty Branderhorst en Ceda Lablans hebben bewust gekozen voor een Alkmaars gebeuren. De regio Alkmaar heeft veel te bieden op kunstgebied en deze groep kunstenaars laat dat met deze actie zien. Geheel belangeloos hebben zij hun werk voor dit fantastische doel gedoneerd. Ook alle ondersteunende bedrijven komen uit Alkmaar e.o.: Kunsthandel van Welsenes, Raadhuis voor communicatie, MarcelisDékavé, Wassink Web Works, Robbert's Notariskantoor, Theo Groothuizen en Fotostudio HugoDome.

De Veiling vindt plaats op 24 maart om 15.00 uur in Theater De Vest in Alkmaar. Meer informatie, inclusief de te veilen collectie, is te vinden op de website van Kunstveiling Alkmaar. Via Facebook is ook meer te weten te komen.
 

Pin It
Bekeken: 2019x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/