Alkmaar, 21 februari 2013. Woensdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Esmoreitstraat in Alkmaar. Onbekenden hebben een raam geforceerd om binnen te komen en hebben sieraden en een televisie weggenomen. De politie besteedt veel aandacht aan het opsporen van verdachten van woninginbraken. Dat gebeurt onder meer met technisch onderzoek en buurtonderzoek. Op het gebied van preventie werkt de politie nauw samen met gemeenten. Burgers kunnen zelf ook veel doen om een inbraak in hun woning te voorkómen. De politie raadt aan bijvoorbeeld goed hang- en sluitwerk te installeren en geen huissleutels onder de deurmat of in de bloembak te leggen.

Alertheid van de medemens kan een belangrijke bijdrage aan misdaadbestrijding leveren. Wie verdachte personen of voertuigen in de woonomgeving heeft gezien, wordt vriendelijk verzocht contact met de politie op te nemen, en dan signalement, kenteken en eventuele bijzonderheden doorgeven.

 

Pin It
Bekeken: 979x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/