Alkmaar, 21 februari 2013. Holland aan Zee, de 13-delige wekelijkse TV-serie gaat aanstaande vrijdag 22 februari om 16.35 uur van start op RTL4. Holland aan Zee geeft in deze eerste aflevering een beeld van de toeristische en recreatieve trekpleisters in het hart van Noord-Holland: de regio Alkmaar. De Broekerveiling vormt het vertrekpunt voor iedere aflevering. Daar worden uitstapjes 'geveild'. De hoogste bieder gaat vervolgens met een locale bekendheid op pad door de regio. In de eerste aflevering verkennen vier vriendinnen Alkmaar en omgeving met de Schoorlse kunstenaar Ron Moret. De ontdekkingstocht door Holland aan Zee richt zich naast Alkmaar op de kust en duinen van Egmond, Bergen en Schoorl en het historisch achterland met Langedijk, Schermer, Graft-De Rijp, Beemster, Heiloo en Castricum. De serie heeft veel aandacht voor cultuur, cultuurhistorisch erfgoed, evenementen en natuur en landschap.

Holland aan Zee kwam tot stand tussen diverse gemeenten en partijen uit de regio. De serie is geproduceerd door Chris Houtman en Pieter van Dijk (Stichting APB) uit Bergen. Iedere aflevering van de serie wordt bij RTL4 herhaald op zondag om 13.20 uur. 

Pin It
Bekeken: 1569x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/