Alkmaar, 26 februari 2013. Op 1 april aanstaande start Coen Aalders (53) officieel als Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur bij de gemeente Alkmaar. Naar verwachting kunnen ook de overige drie directieleden op korte termijn bekendgemaakt. Aalders, afkomstig uit Nijmegen en opgegroeid in Midden-Limburg, heeft een rijke ervaring in directiefuncties in zowel het bedrijfsleven als binnen de overheid. Tot op heden was hij onder andere in functie als interim Gemeentesecretaris/ Algemeen Directeur bij de gemeente Molenwaard, Bleskensgraaf. Aalders is gespecialiseerd in verandermanagement, een kwaliteit die van pas zal komen.

In zijn voormalige functie als Regiodirecteur bij 'Het Kadaster' heeft Aalders al eens mogen 'proeven' aan de sfeer van Alkmaar. "De historie van Alkmaar is voelbaar wanneer je door de stad loopt. Het is bijzonder om in een dergelijke context te werken. Het maakt ook dat je een bepaalde verantwoordelijkheid draagt voor een stad met zo'n uniek karakter. Behalve de cultuurhistorie is ook de cultuur in brede zin opvallend: De mensen zijn open, direct, soms zelfs een beetje hoekig, maar 'what you see, is what you get'. Dat is prettig; weten wat je aan elkaar hebt," aldus Aalders.

Aalders wil een hecht directieteam vormen en vindt openheid van groot belang: "Men hoeft het er niet mee eens te zijn, maar ik zal er altijd open over zijn." Met De Doorbaak komt er in Alkmaar voor het eerst een vierhoofdige directie. Het totaal aantal managementfuncties is gehalveerd naar veertig. De formatie gaat van 1000 naar 840 voltijdbanen. De nieuwe organisatievorm maakt dat Alkmaar een moderne, toekomstbestendige en burgergerichte gemeente is, die kan inspelen op de voortdurend veranderende vraag en behoefte uit de stad. 

Pin It
Bekeken: 1767x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/