Alkmaar, 16 maart 2013. Op 21, 22 en 23 maart zal Heerhugowaards muzikaal talent tijdens de 22e editie van de Grote Prijs hun kwaliteiten ten gehore brengen. De Grote Prijs is een lokale talentenjacht die sinds 1991 wordt georganiseerd door het Trinitas College in Heerhugowaard. Een professionele jury bepaalde tijdens de Kleine Prijs ( de voorronden) welke acts door zouden gaan naar de Grote. Naast dat een jury zal bepalen wie de Grote Prijs Wisseltrofee wint, is er nog de publieksprijs en zullen ook basisscholen hun oordeel vellen. Het tempo zal er goed inzitten, want er zijn vele deelnemers aan de finale. Iedereen zal dan ook al paraat moeten staan, met gestemde instrumenten en al, op het moment dat zij aan de beurt zijn. Het tempo maakt het voor de toeschouwers ook aantrekkelijk, dus de avond staat garant voor spektakel.

Kaarten voor de talentenshow zijn te verkrijgen via het Trinitas College. Kijk voor meer informatie op de website van Cool. 

Pin It
Bekeken: 1642x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/