Alkmaar, 16 maart 2013. Vrijwilligers van filmclub De Hoef hebben voor de komende lentemaanden een aantrekkelijk filmprogramma samengesteld. Als vervolg op de succesvolle films uit het winterprogramma wordt op zondag 17 maart de Franse film 'La Vie En Rose' vertoond, een indrukwekkende film over het leven van de Franse chansonniere Edith Piaf. Een prachtige film over haar bijzonder succesvolle carrière , maar ook over een bijzonder tragisch leven. Het is een onroerend levensverhaal met uiteraard prachtige muziek, vertolkt door Franse actrice Marion Cottilard. Deze actrice, die de rol van Edith Piaf speelt, heeft er een Oscar mee gewonnen. De film is voor haar de start geworden van een internationale carrière.

De film wordt op zondag 17 maart vertoond in buurthuis Alkmaar West aan de Mesdaglaan 198 te Alkmaar, aanvang is 14.00 uur. De entree bedraagt € 3.00. 

Pin It
Bekeken: 2270x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/