Alkmaar, 17 maart 2013. Net als veel andere organisaties dingt ook Supporters voor Supporters mee naar de € 50.000 van Oranje Fonds Kroonappels. De prijs wordt uitgereikt aan het beste maatschappelijke initiatief, en in dat plaatje past het project Supporters voor Supporters uitstekend. Het biedt jongeren meer en betere kansen door zich in te zetten voor hun ontwikkeling waarmee de kansen in de maatschappij aanzienlijk vergroot worden. Kwetsbare jongeren met een beperking en/of zonder startkwalificatie gaan vier maanden lang, twee dagen in de week werkervaring opdoen bij leden van het AZ netwerk.

Om Supporters voor Supporters te steunen gaa je naar www.kroonappels.nl en zoek je onder Alkmaar, categorie Jeugd het initiatief Supporters voor Supporters. Niet alleen de deelnemende organisaties kunnen winnen, maar ook de stemmers. Maar liefst 1500 prijzen zijn beschikbaar gesteld voor de mensen die stemmen. 

Pin It
Bekeken: 1112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/