Alkmaar, 17 maart 2013. De samenwerking tussen Victorie en Alkmaar Blues Express pakt uitstekend uit. Na de succesvolle show van MyBrainbox staan nu Blackdog en Allmenband op het programma. Blackdog is Nederlands beste Led Zeppelin tributeband en weet het repetoire op een energieke een aanstekelijke wijze neer te zetten en laat hele zalen achter met de Zeppelinkoorts. Allmanband speelt het repertiore van The Allmen Brothers en doet dit alsof de duivel hen op de hielen zit. Victorie beloof een avond om niet te missen voor de liefhebber van bovengenoemde grootheden, maar ook niet-liefhebbers lopen een dikke kans om aangestoken te worden door deze jongens.

De Alkmaar Blues Express dendert met Blackdog en Allmenband door de stad op vrijdag 22 maart. Vanaf 20:00 uur zijn de deuren geopend, aanvang is om 20:30 uur. Toegang is  €7,50 in de voorverkoop en €10,- aan de deur. 

Pin It
Bekeken: 1438x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/