Alkmaar, 17 maart 2013. De chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis en Medisch Centrum Alkmaar houden samen met de Nederlandse Obesitas Kliniek een informatiebijeenkomst over 'obesitas' (zwaarlijvigheid) en een operatieve ingreep. De bijeenkomst is op woensdag 20 maart en bedoeld voor mensen met obesitas, hun naasten en belangstellenden. Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen de chirurgen over het gehele behandelpakket obesitas: de begeleiding, de diverse behandelmethoden, wel of niet een maagoperatie en wat zo'n operatie dan inhoudt. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Steeds meer Nederlanders hebben overgewicht, waarvan een groot deel zelfs in een ernstige vorm. Dit veroorzaakt grote gezondheidsproblemen, nu en in de toekomst. Mensen met obesitas kunnen voor behandeling terecht in het RKZ, waar een professioneel en gespecialiseerd behandelteam aanwezig is. De chirurgenmaatschap Chirurgen Noordwest wil hier dus graag inzicht over geven. Het is een samenwerkingsverband tussen de chirurgen in MCA en het RKZ te Beverwijk. De chirurgen zijn werkzaam op beide locaties.

De avond is van 20.00 tot 22.00 uur in de Pieter van Foreestzaal in MCA, huisnummer 015, ingang Metiusgracht. De zaal is vanaf 19.30 uur open. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis. Aanmelding is gewenst. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting van MCA.

 

Pin It
Bekeken: 1028x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/