Alkmaar, 18 maart 2013. AZ-directeur Toon Gerbrands vindt de uitspraken van Ajax-trainer Frank de Boer niet netjes. Ajax wil AZ-speler Adam Maher aan het einde van het seizoen graag kopen van de Alkmaarse club, maar vindt de vraagprijs van tien miljoen euro nog te hoog. AZ speelt een tegenvallend seizoen en moet oppassen voor degradatie. Op dit moment staat de ploeg slechts op de viertiende plaats. Frank de Boer denkt daarom dat Maher goedkoper zal worden als AZ zou degraderen.

Gerbrands reageert teleurgesteld op de teksten van de Boer. Hij vindt dat Ajax probeert om onrust te stoken tussen de Alkmaarse club en de speler. Het ziet er niet naar uit dat Maher na dit seizoen nog in Alkmaar voetbalt, want hij heeft al gezegd graag te willen vertrekken naar Ajax of PSV aan het einde van dit seizoen. 

Pin It
Bekeken: 1068x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/