Alkmaar, 18 maart 2013. Na een succesvol seizoen tijdens de zomer van 2012 krijgt stadsstrand De Kade, gelegen aan de Noorderkade op Overstad, langzaam weer vorm: de dansvloer is sinds vanmorgen een feit. Het tweede seizoen gaat zaterdag 6 april van start en eind maart wordt het strandzand gestort: 'Hoeveel m3 zand er gestort gaat worden blijft nog even geheim maar iedereen mag raden en maakt dan kans op een leuke prijs.' Stadsstrand De Kade is een initiatief van Casper Horn (23) en Michael Copplestone (28) in samenwerking met Stichting STAD, een jongerenorganisatie die helpt bij het realiseren van ideeën voor en door jongeren.

Komende zomer kun je weer bij De Kade terecht voor het strandgevoel in de stad. Ter hoogte van de Tesselse brug, die de binnenstad met Overstad verbindt, krijgt de stadse strandtent stukje bij beetje haar uiteindelijke vorm. Waar het aanliggende strand vorig jaar nog uit 46 m3 zand bestond, vertelt Helen Groves van Stichting STAD: 'Ik kan verklappen dat er dit jaar veel meer zand gestort gaat worden. Net als vorig jaar mag iedereen raden hoeveel kubieke meter zand ze denken dat er gestort wordt.' Twitter naar @StrandDeKade hoeveel m3 zand jij denkt dat het stadsstrand dit jaar uit zal bestaan en maak kans op een geheel verzorgde kaasfondue voor twee personen. Binnenkort vind je hier meer informatie over het openingsfeest van Stadsstrand De Kade. '6 April zal een visitekaartje zijn voor wat er aan cultuur, vertier en horeca komend stadsstrandseizoen zal gaan gebeuren', verklapt Helen alvast.

20130318 stadsstrand 002


 

Pin It
Bekeken: 1735x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/