lkmaar, 21 maart 2013. De urologen van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houden op dinsdag 9 en 23 april een voorlichtingsbijeenkomst over plasklachten bij mannen. Plasklachten kunnen hinderlijk zijn voor het dagelijks functioneren. Veel mannen, voornamelijk van boven de vijftig jaar, hebben last van een zwakke straal, kunnen niet volledig uitplassen en moeten overdag en 's nachts regelmatig naar het toilet. De oorzaak van deze klachten en de behandeling zullen besproken worden. Daarnaast vertelt deskundige J. Verlind, uroloog van MCA, wat mensen zelf kunnen doen aan het beperken van klachten en hoe er het beste mee om te gaan. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Beide bijeenkomsten zijn van 20.00 tot 21.30 uur in de Pieter van Foreestzaal (huisnummer 015), van MCA, ingang Metiusgracht. Het bijwonen van deze bijeenkomsten is gratis. Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding gewenst. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting (huisnummer 037) van MCA. 

Pin It
Bekeken: 1059x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/