Alkmaar 22 maart 2013. MTB Noordwest heeft samen met Bike & Trekking magazine een aanvraag gedaan voor een fonds van de European Outdoor Conservation Association (EOCA). Het EOCA fonds is in het leven geroepen door een grote groep van Europese outdoor bedrijven. Door middel van het fonds steunen ze sportieve projecten met een natuurgerichte insteek. MTB-Noordwest heeft de nieuw te realiseren mountainbikeroute van Schoorl als project voorgedragen, door de bosbranden van 2011 zal binnenkort een groot deel van de huidige route komen te vervallen.

De nieuwe route is inmiddels ontworpen en de planning is om eind 2013 te beginnen met de aanleg. Het project is inmiddels de juryronde van de EOCA doorgekomen. De uiteindelijke winnaar wordt door een publieke stemming via internet gedaan. Mountainbike Trail Schoorlse Duinen hoopt uiteindelijk de meeste stemmen te verzamelen om het traject te financieren Iedereen die graag het project van MTB Noordwest wil steunen kan tot 28 maart stemmen op via website. Er is een Facebookpagina die op de eigen pagina gedeeld kan worden en er is zelfs een Engels bericht opgesteld om ook mensen in het buitenland te bereiken. 

Pin It
Bekeken: 2017x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/