Alkmaar, 22 maart 2013. SeniorWeb Alkmaar (SWA) start woensdagmorgen 27 maart in De Hofstaete in Daalmeer met de computercursus Fotobewerken. Met het programma Adobe Photoshop Elements wordt in zes lessen van twee uur op eenvoudige wijze getoond hoe foto’s aan te passen. Aan bod komt onder andere uitsnijden, belichting optimaliseren en vlekjes retoucheren. Ook lagen, klonen, rode ogen verwijderen, sepiakleurig maken en tekst in de foto plaatsen, komen aan de orde. Deze cursus is voor deelnemers die reeds een introductie-/basiscursus Windows volgden.

Gedurende de looptijd van de cursus is er gratis ondersteuning op de wekelijkse vrije inloop, ook in ’t Trefpunt te Alkmaar-Zuid. De Hofstaete is gelegen aan Daalmeereiland 40. Informatie en opgave kan via de website van SWA.

 

 

Pin It
Bekeken: 1779x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/