Alkmaar, 19 maart 2013. Ook deze week zijn weer de nodige activiteiten georganiseerd door diverse, organisaties en mensen. De PvdA heeft het iniatief genomen de 538 War Child karavaan naar Alkmaar te krijgen en is meteen aan de slag gegaan om samen met onder andere Grandcafé De Studio, Stedelijk Museum Alkmaar en Bibliotheek Kennemerwaard, een leuke dag te organiseren voor War Child. Vanmiddag traden Kim de Boer, Alfon Oekie, Like Eve en BackToBasix op in Grandcafé 'De Studio'. The Voice of Holland finaliste Kim de Boer is speciaal de studio in gedoken om een single op te nemen die er te koop was en vrouwengroep VROUWenKRACHT serveerde kleine traditionele wereldhapjes. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte bijgaande foto's. 

Het Stedelijk Museum Alkmaar had in het CultuurCafe een promotiestand met een grote collectebus voor War Child, er was bij Artiance gemaakte kunst te koop en er was een mogelijk om een 'kleine wereld menuutje' te nemen. Om de hoek bij de bibliotheek was een stand met een doorlopende promotiefilm over Warchild en een aan War Child gerelateerde selectie van boeken, films en andere materialen. In de filmzaal draaide 'Wit licht', met Marco Borsato. Buiten stond een met mozaiek beklede stadsbank, waarvoor tegeltjes voor het laatste deel te koop waren.

 
Pin It
Bekeken: 1400x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/