Alkmaar, 24 maart 2013. Zaterdagavond om 23.00 uur ging het dan eindelijk los. maandenlang is er naar uitgekeken en naar toe gewerkt: de officiële start van de Alkmaarse editie van 538voorWarchild. Vanuit een bomvol Van der Meij College wer er afgetrapt en werd het stokje overgenomen van Heerenveen. Daar werd om klokslag 23.00 uur de stekker er uitgetrokken en alles weer ingeladen om met de 538truck naar de Kaasstad te rijden. Maar dat duurde langer dan gepland, de grote truck kon vanwege de harde wind niet over de Afsluitdijk rijden en moest via Utrecht naar Alkmaar toe komen, een fors langere route. In plaats van de verwachtte 01.30 uur reed de truck pas rond 03.30 uur het Waagplein op.

Een nachtmerrie voor de opbouwploeg die geconfronteerd werd met twee uur tijdverlies. Prioriteiten werden gesteld, de schouders gingen eronder en om 06.00 uur gingen toch de eerste geluiden vanaf het Waagplein de ether in. Een om 06.30 uur gepland ontbijt op het snijdend koude Waagplein is bij begrijpelijk gebrek aan belangstelling uitgesteld en naar binnen verplaatst.

 

Pin It
Bekeken: 1616x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/