Alkmaar, 30 maart 2013. Zaterdag 20 april gaat alweer de 41e Ronde van Noord-Holland van start op drie verschillende plekken. DekaMarkt is ook dit jaar hoofdsponsor van de Ronde van Noord-Holland. Organisator Le Champion heeft niet alleen schitterende routes door het afwisselende Noord-Hollandse landschap uitgezet. De sporters wordt ook gevraagd om een donatie voor het goede doel, de Hartstichting. Met financiële steun zorgt de Hartstichting ervoor dat het aantal mensen dat (over)lijdt aan hart- of vaatziekten in de toekomst zal dalen.

DekaMarkt staat volkomen achter het initiatief om te fietsen voor dit goede doel. Directeur DekaMarkt Onno de Groot: "DekaMarkt vindt gezondheid en bewegen belangrijk. Daarom sponsoren we sportieve evenementen als deze ronde, omdat ze aansluiten bij de duurzaamheidscampagne van DekaMarkt om mensen verantwoord te laten eten en bewegen."

De toerfietsers kunnen kiezen uit vier afstanden: 160, 110, 60 en 40 kilometer. Deelnemers mogen in Alkmaar, Oostzaan of Hoorn beginnen. Alleen kan vanuit Hoorn niet de kortste afstand (40 km) gefietst worden. Op de website van Dekamarkt kunnen mensen gratis startbewijzen winnen voor de Ronde van Noord-Holland.

Pin It
Bekeken: 1193x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/