Alkmaar, 30 maart 2013. Op donderdag 4 april organiseert Wijk- en Ontmoetingscentrum De Eenhoorn de workshop Leef Lang en Gelukkig. Deze workshop met tips & tricks is voor iedereen die geïnteresseerd is in een prettig leven. Aan de hand van een sprookje vertelt spreker Ab Kok over de universele spelregels waar iedereen in het dagelijks leven mee te maken heeft. Deze spelregels gaan over Oordelen, Loslaten, Doelen, Wensen, Vergeven, Vertrouwen, maar bovenal over Willen en het Avontuur.

Wanneer de spelregels van het leven toegepast worden is er veel mogelijk, net zoals met de hoofdpersonen uit de sprookjes. Tussen de sprookjes en ieders 'werkelijkheid' lopen veel paralellen. Het enige wat er te doen staat is die toepassen. Het begint uiteraard met de vraag: Wat wil je eigenlijk? Wat is jouw doel? Wat ga je er aan doen om dat te bereiken?

Al ruim 20 jaar vertelt Ab Kok sprookjes met een diepere ondergrond. Hij noemt zich 'sprokenist' en coach. De workshop begint op 4 april om 20:00 uur en entree is 10 euro.  Het adres van De Eenhoorn is Verdronkenoord 44 te Alkmaar . Reserveren kan via Ab Kok's website of via De Eenhoorn.

Pin It
Bekeken: 2289x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/