Alkmaar, 4 april 2013. Zaterdag 6 april deelt het Alkmaars Energieprogramma energietips uit in winkelcentrum De Mare. Tussen 11.00 en 16.00 uur staan de energiestand van het Alkmaars Energieprogramma en de Energiebus van Stichting NME voor inwoners klaar met nuttige tips om energievriendelijk gedrag te promoten. Wethouder Elly Konijn (D66) geeft deze keer het startsein en maakt inwoners enthousiast om ambassadeur te worden. Gemeente Alkmaar kan nog extra mensen gebruiken die anderen mobiliseren om gezamenlijk energiebesparende maatregelen in en aan hun huis te treffen. Wie voor gratis energietips langskomt in De Mare, kan ook meteen meedoen met het ludieke voetbalspel rondom energievriendelijk gedrag. Hier zijn fraaie prijzen mee te verdienen: VIP-kaarten voor de wedstrijd AZ - FC Utrecht op 14 april dit jaar, shirts en ballen met handtekeningen van AZ-spelers.

Met de slogan 'Energie besparen kost je weinig energie' zetten het Duurzaam Bouwloket en de Energiebus van Stichting NME Alkmaar zich zaterdag in om geïnteresseerden te informeren over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van energievriendelijk gedrag.  'Via ambassadeurs kunnen mensen zich verzamelen om bijvoorbeeld gezamenlijk hun huizen duurzamer te maken, dit levert meteen kostenbesparing op. Er komt ook nog een informatieavond, waar iedereen van harte welkom is,' aldus Konijn. Op Facebook is de wijkentoer te volgen en is veel informatie te vinden over energie besparen en energievriendelijk gedrag. Wie geen tijd heeft om langs te komen, kan zich ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden als ambassadeur.

Pin It
Bekeken: 1084x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/