Alkmaar, 4 april 2013. ODEON kan nog stemmen gebruiken. De Alkmaarse vereniging houdt zich bezig met muziektheater en bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste zangers en zangeressen, die af een toe een uitstapje maken naar toneel of musical. Ze verzorgen jaarlijks een grote productie en daarnaast concerten. Het repertoire bestaat uit Franse, Duitse en Engelse operettes die afwisselend voor het voetlicht gebracht worden. ODEON verwelkomt iedereen die van zingen houdt, ongeacht leeftijd. Zij kunnen zich als projectlid aanmelden om deel uit te maken van de uitvoeringen. In de nieuwste productie, Boccaccio van Franz von Suppé, zit veel koorwerk. Het optreden vindt plaats in november en wordt begeleid door Het Promenade Orkest. De kosten hiervoor zijn 75 euro. Daarvan wordt alles betaald, zoals kostuum, pruik, grime en het tekst/muziekboek.

Wie nieuwsgierig is kan gewoon binnenstappen bij een repetitie-avond. Meer informatie is te vinden op de website van ODEON.

Pin It
Bekeken: 1763x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/