Alkmaar, 4 april 2013. Op 22 april aanstaande wordt gestart met de verbouwing in Theater De Vest. De Grote Zaal, de foyer en de kantorenruimte zullen worden worden vernieuwd. Ondanks de verbouwing gaat Theater De Vest door met een uitgebreide programmering in de nieuwe Plein Zaal, met uitzicht op het Cultuurplein en de Grote Kerk Alkmaar. In april, mei en september kan het publiek genieten van intieme zonsondergangsconcerten, koffieconcerten en jeugdvoorstellingen. De opening van de Plein Zaal programmering wordt gedaan door Adelheid Roosen & George Groot met de voorstelling Hetty & George.

Wat doet een mens met wat er op zijn pad komt? Voor Hetty (Adelheid Roosen) is dat welke helderheid zich afspeelt in het hoofd van haar dementerende moeder. Voor hem (George Groot) is dat het op latere leeftijd tot ontdekking komen dat hij veel homoseksueler blijkt te zijn dan hij altijd had gedacht. In Hetty & George bevragen ze elkaar. George Groot is tekstdichter en één van de oprichters van de cabaretgroep Don Quishocking. Adelheid Roosen is bekend van haar spraakmakende voorstellingen Gesluierde Monologen, Is.Man, WijkSafari Slotermeer en de documentaire Mam over haar moeder met Alzheimer. Voor dit oeuvre werd zij onlangs bekroond met de Prosceniumprijs.

Hetty & George is te zien op zaterdag 27 april om 13.00 uur en 20.30 uur en zondag 28 april om
13.00 uur. Toegangskaarten kosten € 15. Reservering kan via de kassa of de website van De Vest.

 

Pin It
Bekeken: 1713x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/