Alkmaar, 11 april 2013. Dinsdag 30 april barst de dansstrijd los op het Coolplein in Heerhugowaard. Stichting Coolplein organiseert op Koninginnendag Battle of the Dancers, een feestelijke danswedstrijd waarbij dansgroepen en individuele dansers hun beste moves laten zien. Het Coolplein zal speciaal voor deze danswedstrijd worden voorzien van een professionele dansvloer en alle dansers kunnen zich omkleden en voorbereiden bij Cool. De battle zal om 15.00 uur beginnen en rond 18.00 uur zal een onafhankelijke jury bepalen wie de beste moves in huis heeft. De winnaars gaan ervandoor met een Fashion Cheque ter waarde van van €250,- (groepen) of €50,- (individueel).

Wie interesse heeft en denkt de juiste moves in huis te hebben kan zich voor 20 april inschrijven via een mail. Gegevens zijn te vinden op de website van Cool Kunst en Cultuur. Dansers kunnen zich inschrijven als groep of individu in de categorieën gevorderd of beginnend.

Pin It
Bekeken: 1749x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/