Alkmaar, 17 april 2013. Poppodium Victorie viert Koninginnenacht en Koninginnedag volle bak. Op maandag 29 april wordt in de grote zaal vanaf 21:00 uur de laatste Koninginnenacht gevierd met muziek uit de laatste monarchische decennia van Beatrix in Exclusive 80's - 90's - 00's. Boven is het de beurt weer aan JustHouse, bijgestaan door RicoLeBlance en GeorgioDeNero. JustHouse is standaard in het bovencafé aanwezig tijdens de Exclusive 90's avonden. Ze vullen daar, eveneens vanaf 21:00 uur, de ruimte met dikke, rauwe, moddervette deep- en techhouse.

Koninginnedag zelf, oftewel dinsdag 30 april, wordt het vanaf 12:00 uur een Gramdioze dag met Victorie. En natuurlijk wordt het prachtig weer voor om de mannen van Gramdioos buiten te zien draaien. En dat toch op de Paardenmarkt, zoals vorig jaar, nadat de gemeente eerder de stad flauwtjes wilde laten voortkabbelen terwijl er een feestje in het AFAS stadion zou zijn dat een deel van levend Alkmaar niet echt interessant zal vinden. Hulde aan degene die de gemeenteraad tot bezinning bracht. Nu kunnen Robbert Hood, Benny Rodriguez, Ion Ludwig (live), Rene Engel en Rossjoch iedereen laten dansen tot de dag voorbij is en Koningin Bea niet meer is. Soort van.

Voor meer informatie over beide feestdagen en een blik op de flyer voor Koning(in)nacht met daarop de koning in Bea-stijl, zie de website van Poppodium Victorie.

gramdioos koninginnedag flyer

 

 
Pin It
Bekeken: 1543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/