Alkmaar, 19 april 2013. Na de spannende voorrondes van het schoolvoetbal hebben 27 teams zich geplaatst voor de schoolvoetbalfinaledag op 24 april 2013 die wordt georganiseerd door het Sportbureau Alkmaar en Alcmaria Victrix. Het belooft een spannende dag te worden en er zullen leuke wedstrijden te zien zijn. Alle teams die zich tijdens de voorrondes geplaatst hebben voor de finale zijn hard aan het trainen. Er worden op de finaledag andere activiteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Ook wordt er een spandoekenwedstrijd georganiseerd. De groep, maximaal 10 kinderen, met het mooiste spandoek mogen met de groep gaan eten bij McDonald's. Deze prijs is beschikbaar gesteld door de fastfoodketen. 

De finaledag vindt plaats bij Alcmaria Victrix en begint om 13.00 uur. Om 17:30 uur spelen de jongens die winnaar zijn in hun poule de halve finale, aansluitend wordt om 18:00 uur de finale gespeeld voor zowel de jongens als de meisjes. Afsluitend volgt om 18:30 uur de prijsuitreiking. Het programmaboekje is te downloaden op via de website van het Sportloket Alkmaar. De winnaars, zowel meiden als jongens, spelen de regiofinale op woensdag 22 mei bij voetbalvereniging HSV in Heiloo. De kampioenen van 22 mei, spelen op 1 juni de districtsfinales bij JSV Nieuwegein. Op 12 juni vindt de landelijke finale voor groep 7/8 KNVB plaats bij het Sportcentrum te Zeist.

De voorronde en de finale voor de groepen 5&6 zijn gespeeld op woensdag 10 april. Op vrijdag was het de beurt aan de groepen 7/8. De jongens en de meiden van basisschool de Regenboog - Meidoornlaan hebben de aansluitende finalewedstrijd gewonnen. Voor de groepen 5&6 werd ook met de 2e teams gespeeld, basisschool de Regenboog - Tochtwaard ging, voor het 2e jaar, met de poulewinnaarbeker naar huis. Basisschool de Regenboog - Meidoornlaan speelt de regiofinale van het verzorgingsgebied Noord van de KNVB op woensdag 22 mei op velden van VAVV Alcmaria Victrix in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1444x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/