Alkmaar, 19 april 2013. De gemeente Alkmaar gaat op maandag 29 april samen met de NS een schoonveegactie houden op het Stationsplein voor Alkmaar Centraal. De fout geparkeerde (brom)fietsen worden verplaatst naar de nieuwe fietsenstalling naast het station. De reden van de actie is de verwachte grote drukte. Op Koninginnedag komen veel bezoekers met de trein naar Alkmaar voor de festiviteiten in de binnenstad en voor SLAM!FM. Om de veiligheid te waarborgen moet het stationsgebied dan vrij zijn van de (brom)fietsen die niet in de rekken staan. Verkeerd geplaatste (brom)fietsen worden verplaatst naar een van de fietsenstallingen, aan de voor- of achterkant van het station. Daar kunnen de rechtmatige eigenaren hun voertuig ophalen.

De schoonveegactie start op maandag 29 april om 06.00 uur en vindt plaats op grond van artikel 5.1.12 van de APV. Op basis van dit artikel is het verboden (brom)fietsen te parkeren buiten de daarvoor aangewezen voorzieningen, plaatsen of ruimten. Dit artikel geldt tot woensdag 1 mei om 06.00 uur.

Pin It
Bekeken: 1163x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/