Maandagavond werd in een raadsvergadering de strategienota evenementen besproken. Tijdens de vergadering van de Commissie Bestuur & Middelen van vorige week bleek er al brede steun voor te zijn, maar ook kritiek. Zo vond de oppositie dat inwoners te weinig waren betrokken bij de plannen terwijl de ergernis over overlast in de binnenstad wel steeds groter wordt. Tijdens de raadsvergadering kwam hetzelfde naar voren en kreeg wethouder Victor Kloos flinke kritiek te verduren omdat hij de inwoners te weinig betrekt bij de plannen rond evenementen.

De fracties BAS, GroenLinks en SPA dienden daarom een amendement in, waarin onder andere wordt genoemd dat er tijdens evenementen beter moet worden gehandhaafd en dat er afspraken moeten worden gemaakt over het schoonmaken naderhand, zo schrijft het NHD. Coalitiepartijen D66 en OPA vonden het niet zo nodig omdat ze er naar eigen zeggen op vertrouwden dat het college ervoor zou zorgen dat de overlast voor bewoners acceptabel zou blijven, maar de VVD en het CDA sloten zich bij het amendement aan.

Met inachtneming van het amendement werd met de strategienota evenementen ingestemd.

Pin It
Bekeken: 3360x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/