Alkmaar/Regio, 20 april 2013. Het regionale business netwerk DOinNWH introduceert de Let's DO-award: een prijs voor de meest 'succesvolle duurzame innovatie' bij het MKB. Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland is een business netwerk van en voor MKB-ondernemers met duurzame ambities. Het doel: krachten bundelen, zaken doen, inspireren, innoveren en bijdragen aan de transitie naar een duurzame economie. In nauwe samenwerking met HDCmedia en Rabobank Alkmaar e.o. en de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk, wordt ondernemers in de HAL-regio dit jaar met de Let's DO Award een extra podium geboden om hun bijdrage aan duurzame ontwikkelingen voor het voetlicht te brengen.

De Let's DO Award gaat voorbij goede ideeën. Het gaat om inspirerende voorbeelden van 'succesvolle duurzame innovaties', een vernieuwing die zowel bijdraagt aan het succes van het bedrijf als een merkbaar positieve maatschappelijke impact meebrengt. Het kan gaan om een milieuvriendelijk alternatief, een energiezuinige oplossing, verhoging welzijn van werknemers, meer werkgelegenheid voor mensen met een beperking, bevorderen van eerlijke handel, verduurzamen van de productketen, etcetera.

Uit elke gemeente worden twee duurzame en inspirerende ondernemers genomineerd voor de finale die plaatsvindt rondom de dag van de duurzaamheid in oktober dit jaar bij de Rabobank Alkmaar. Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden als zij maximaal 250 werknemers in loondienst hebben en gevestigd zijn in Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk. Dit kan tot 31 mei via de website MVO-prijs van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, onder de afdeling HAL regio.

Pin It
Bekeken: 1814x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/