Alkmaar, 17 mei 2013. Vanuit de Centra voor Jeugd en Gezin Alkmaar, Heiloo en Castricum vindt in de maand juni een aantal informatiebijeenkomsten 'Praten met je baby' plaats. De bijeenkomst is bedoeld voor ouders/ opvoeders met baby's in de leeftijd van 0-1 jaar en gaat over het communicatie. 'Praten met je baby' is een eenmalige bijeenkomst waarin deelnemers van de jeugdverpleegkundige leren hoe baby's al kunnen 'praten' en wat je als ouder/opvoeder kunt doen om daar gehoor aan te geven. Het is de bedoeling dat de baby meegenomen wordt. De data zijn: donderdag 13 juni van 10.30-11.30 uur in het Centrum voor Jeugd en Gezin Noord (Mare Nostrum), maandag 24 juni van 10.00-11.00 uur in Bibliotheek Heiloo, en woensdag 26 juni van 10.00-11.00 uur in Ontmoetingscentrum Geesterhage, te Castricum. Deelname is gratis.

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij het cursusbureau van GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier op de website. Op deze website is ook meer informatie te vinden.

Pin It
Bekeken: 1735x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/