Alkmaar, 17 mei 2013. Op zondag 2 juni, van 13.00 tot 18.00 uur, is het veld bij de muzieknis in de Alkmaarder Hout weer omgetoverd tot de plek voor De Hout op Stelten, een groot festijn voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Dit festival, ook leuk voor volwassenen, wordt georganiseerd door Cultuurpark de Hout en gepresenteerd door Herman Jager. Het festival wordt om 13.00 uur geopend door het Junioren Symphonieorkest van Artiance. Het orkest speelt een scala van leuke stukjes en bekende kinderliedjes. En als uitsmijter een verrassingsact samen met U&I Explore. Speciaal voor zeer speciale volwassenen is er de bakfiets van Mom in Balance: naast informatie over hoe je fit blijft tijdens je zwangerschap en na de bevalling krijgen moeders en aanstaande moeders de mogelijkheid om mee te doen met een korte work-out.

Er is nog veel meer te doen en te beleven. Theatergroep Eenhoorn, onderdeel van Esgédé Reigersdaal, treedt om 14.15 uur op. De acteurs brengen een rap uit de voorstelling 'Prijsje Geluk'. In deze rap wordt korte metten gemaakt met het plakken van etiketten. Om 15.00 uur is het tijd voor "Bijt-ie in je Bil!", een muzikaal dierenavontuur van de WNF-Bamboeclub. Na een tweede optreden van Theatergroep Eenhoorn sluit presentator Herman Jager met zijn band Niet Alleen voor Kids het podiumprogramma af. Niet Alleen voor Kids is 'de leukste band voor kinderen en voor iedereen die zelf ooit kind is geweest'.

Op het veld is ook genoeg te doen. Kinderen kunnen dansworkshops volgen, knutselen en beschilderd als wild dier op de foto in de Alkmaarder jungle. Er staat een groot springkussen neer en er kunnen pizza's gebakken worden bij "De Smaak van Esther" en cupcakes  bij het Kinderkookcafé. In de theatertent houdt U&I Explore muziekworkshops met lekker veel improvisatie en als slot een spetterende voorstelling met iedere deelnemer. In de theatertent haalt Papaver4kids met improvisatietoneel kinderen uit hun schulp om mee te doen en verhalen en liedjes te verzinnen. Natuurlijk is er lekkers te krijgen als ijs, hotdogs, crèpes of aardbeien met slagroom.

De toegang is zoals altijd gratis. Meer informatie is te vinden op de website van Cultuurpark De Hout.

Pin It
Bekeken: 1598x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/