Heerhugowaard, 15 mei 2013. Op zondag 2 juni zal het jaarlijkse Keyboardevent plaatsvinden in Cool Kunst en Cultuur te Heerhugowaard. Keyboardleerlingen van Cool en andere muziekscholen uit de omgeving zullen een spectaculair concert geven. Afgelopen weken hebben de leerlingen van Cool en van de muziekscholen uit onder andere Opmeer en Beverwijk diverse partijen geoefend op hun keyboard. Tijdens het evenement komen zij allemaal samen om de nummers ten gehore te brengen. De leerlingen spelen eigen composities en arrangementen van songs als The Wall van Pink Floyd en War of the Worlds van Jeff Wayne maar ook de Lambada en zelfs Gangnam Style. Na het concert is er een jamsessie in Café Cool onder leiding van professioneel Hammond-speler Rob Mostert.

Het Keyboardevent start om 14.30 uur. Kaarten kosten €7,50 voor volwassenen en €3,00 voor kinderen en zijn te reserveren via de website van Cool.

Pin It
Bekeken: 1809x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/