Alkmaar, 17 mei 2013. Op vrijdagochtend reikte burgemeester Piet Bruinooge een ere-insigne in goud van de stad Alkmaar uit aan de heer Thijs Brandsen. Hij krijgt de onderscheiding als blijk van waardering voor zijn langdurige verdiensten als vrijwilliger bij de Kaasmarkt. In 1988 werd door de toenmalige directeur van het VVV aan de heer Brandsen gevraagd of hij met een paar vrijwilligers voor de opvang van de bussen met toeristen voor de Kaasmarkt wilde zorgen. Het jaar erna heeft de heer Brandsen, met gepensioneerd, een vast groepje vrijwilligers om zich heen verzameld om dit te doen. Al 25 jaar maakt de heer Brandsen werkroosters en zorgt hij samen met de andere vrijwilligers dat er altijd, in weer en wind, voldoende mensen aanwezig zijn om de toeristenbussen op te vangen, zowel op de Kanaalkade als op het Evenemententerrein en het Afas-stadion. 

Na 25 jaar heeft Thijs Brandsen met zijn vrijwilligers ruim 17.500 bussen opgevangen en doorverwezen. Hij is tijdens het kaasmarktseizoen elke vrijdag present om een en ander in goede banen te leiden. Op de oorkonde die hoort bij de ere-insigne staat vermeld: "Als blijk van waardering voor zijn grote inzet voor de opvang van bezoekers aan de Kaasmarkt".

Pin It
Bekeken: 1091x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/