Alkmaar, 25 mei 2013. De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in Theater De Vest op vrijdag 17 mei is soepel verlopen. Ruim 1800 theaterliefhebbers bestelden massaal voor voorstellingen in diverse genres. Zoals elk jaar wordt veel geboekt voor cabaretiers. Veel belangstelling is er voor onder andere Freek de Jonge, Philippe Geubels, Veldhuis en Kemper, Lebbis, Diederik van Vleuten, Javier Guzman en Wim Helsen. Ook de grote shows en theaterconcerten zijn dit jaar weer erg in trek. Er wordt flink besteld voor Ashton Brothers, Hans Liberg, De Dijk, de Edwin Evers Band en Boudewijn de Groot. De voorstellingen van Theo Maassen en Ronald Goedemondt waren in korte tijd uitverkocht. Voor de voorstelling van Van der Laan & Woe was zoveel belangstelling dat Theater De Vest heeft besloten deze op 20 april 2014 bij te boeken.

Er valt nog genoeg te kiezen uit de meer dan 210 voorstellingen die Theater De Vest volgend seizoen heeft geprogrammeerd. De grootse Albert Verlinde-productie 'Flashdance' bijvoorbeeldm, een groots opgezette dansmusical gebaseerd op de gelijknamige film. Een topcast met Jim Bakkum, Carry Tefsen en Anouk Maas zet het zinderende spektakel op de planken. Voice of Holland-ster Ben Saunders komt ook naar De Vest, en de wereldberoemde dansgroep Lizt Alfonso Danza Cuba. De Drie Baritons, Henk Poort, Ernst Daniel Smit en Marco Bakker, vertolken klassieke stukken én onvergetelijke Ierse traditionals. Er zijn prachtige grote operaproducties zoals de Carmina Burana en AIDA. En er is ook nog prachtig toneel van het Nationale Toneel, van het Ro Theater en NT Gent/ Het Nationale Toneel.

Nieuw in Theater De Vest zijn de Babyconcerten van Combattimento Consort in Amsterdam. De allerkleinsten van 4 tot 14 maanden kunnen in een 40 minuten durend programma met licht, kleur en muziek een nieuwe wereld ontdekken. Voor de oudere kinderen brengt de Toneelmakerij de bijzondere voorstelling 'Ontspoord', muziektheater met de feel van een popconcert.

Pin It
Bekeken: 1442x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/