Alkmaar, 1 juni 2013. Het opsporingsprogramma Ter Plaatse van RTV Noord-Holland besteedt in haar uitzending van maandag 3 juni aandacht aan de diefstal van geld uit de bioscoop aan het Doelenveld in Alkmaar. De diefstal werd gepleegd op zaterdag 19 januari 2013. Op de bewuste zaterdag kwam omstreeks 19.25 uur een man de bioscoop binnen lopen. De caissière was op dat moment alleen. De voorstellingen waren al aan de gang, maar de man wilde nog een kaartje hebben en betaalde hier contant voor. Toen de caissière de geldlade van haar kassa opendeed om wisselgeld te pakken, nam de man een greep uit de kassa en ging er met wat bankbiljetten vandoor. Van de diefstal zijn beelden gemaakt die in het programma zullen worden getoond.

De politie vraagt getuigen die de man op de beelden herkent om contact op te nemen met bureau Alkmaar. Wie de uitzending niet rechtstreeks mist, kan deze online terug zien op de website van RTVNH.

Pin It
Bekeken: 1289x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/