Alkmaar/Koedijk, 1 juni 2013. Basisschool de Zandloper uit Koedijk organiseert op vrijdag 14 juni rondom de school een buurtmiddag ten behoeve van Stichting Michael-Wings. De leerlingen en docenten van de Zandloper zetten die dag alles op alles om een mooi geldbedrag aan Stichting Michael-Wings te kunnen overhandigen. Ook nu zijn de kinderen al druk bezig met geld inzamelen. De kinderen doen in en om het huis klusjes en brengen lege flessen naar de supermarkt. De buurtmiddag begint om 13.15 uur en zal eindigen om 16.15 uur en er zijn heel veel leuke activiteiten. Er is een markt met zelfgemaakte sieraden, pannenlappen, 3D-kaarten, een goede spullenmarkt, schminken, haar vlechten, autowasstraat, spelletjescircuit, een rad van fortuin, lekkere hapjes en drankjes en een heus straattheater.

Stichting Michael-Wings draagt bij aan de realisatie van internet en clinisch hygiënische computers aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. Binnenkort wordt is het systeem ook geïnstalleerd bij ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Stichting Michael-Wings biedt haar faciliteiten gratis aan op voorwaarde dat het ziekenhuis geen heffingen toelegt op het gebruik van het internet. Het uitgangspunt van de stichting is dat ieder kind gratis gebruik kan maken van het Michael-Wing-Systeem. Kijk voor meer informatie op de -website- van Stichting Michael-Wings en -website- van OBS De Zandloper.

Pin It
Bekeken: 1236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/