Alkmaar, 1 juni 2013. Op maandag 3 juni start de Nationale Draag-Weer-Wit-Week in 32 ziekenhuizen en andere zorginstellingen in Nederland. Eén daarvan is het Alkmaarse Gynaecologisch Centrum Dermout & Albicher. Hier vindt de opening tussen 15:30 en 18:15 uur plaats. Tijdens de Nationale Draag-Weer-Wit-Week wordt er aandacht gevraagd voor hevig menstrueel bloedverlies en de medische oplossingen. Het programma bij het Alkmaarse centrum bestaat uit een modeshow van Rianne de Witte en dansgroep De Stilte. Hierna volgen presentaties van Marchien van Baal, gynaecoloog in het Flevoziekenhuis, Sylvia Dermout, gynaecoloog in het Gynaecologisch Centrum Dermout & Albicher, en Richard Pal, gynaecoloog in het Franciscus Ziekenhuis. Een patiënt zal ook haar verhaal vertellen. De avond wordt afgesloten met vragen die beantwoord worden door een panel.

In de bijeenkomsten die de instellingen organiseren zullen gynaecologen ingaan op de oorzaken van hevig bloedverlies, iets waarvan tenminste 20 procent van de Nederlandse vrouwen last van heeft. De artsen leggen uit wat de verschillen zijn tussen een 'normale' en 'hevige' menstruatie. Eveneens zullen de gynaecologen praten over oplossingen voor hevig bloedverlies en vragen beantwoorden. 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 3 juni in Gynaecologisch Centrum Dermout & Albicher, aan de Comeniusstraat 3. Meer informatie, inclusief en lijst met (overige) deelnemende ziekenhuizen is -hier- te vinden.

Pin It
Bekeken: 1827x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/