Alkmaar/Heerhugowaard, 11 juni 2013. Op 28 juni vindt in Theater Cool te Heerhugowaard een bijzonder evenement plaats: Showhero. Showhero is een spetterende talentenshow met spraakmakende optredens, records die je nog nooit hebt gezien en mensen gelukkiger dan ooit. In deze show laten mensen met een beperking zien wat hun talenten zijn. De opbrengst van de show wordt geschonken aan Esdégé Reigersdaal, een instantie die mensen met een beperking begeleidt. Showhero is onbeperkt talentvol. Alle deelnemers aan de talentenshow hebben een verstandelijke en of een lichamelijke beperking. Dit beperkt hen echter niet in het ontwikkelen van uitzonderlijk talent. En daar draait het tijdens deze avond om.

Het niveau van de deelnemers is dit jaar hoog. Met een professionele dansgroep, drumband, zangers en breakdansers belooft het een spannende show te worden. De show is geschikt voor jong en oud, en bezoekers worden niet alleen verrast met zang, dans en muziek. Passend in het thema Back to School worden er heuse wereldrecords verbroken. Welke dat zijn wordt pas op de avond zelf bekend gemaakt. Een driekoppige professionele jury, onder leiding van een bekende Heerhugowaarder, beoordeelt de optredens en kiest de winnaar.

Showhero wordt georganiseerd in samenwerking met Rotaract Club Alkmaar en Esdégé Reigersdaal. Door Theater Cool is hun grootste zaal kosteloos ter beschikking gesteld. Dit is de vijfde keer dat de talentenshow wordt georganiseerd. De eerdere edities trokken meerdere avonden volle zalen in Theater de Beun in Heiloo. Kaarten zijn nu te koop via de website van Theater Cool.

showhero 2013 flyer

Pin It
Bekeken: 1730x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/