Alkmaar, 11 juni 2013. Elektronicaketen Block, dat in Alkmaar gevestigd is in het Ringersgebouw, heeft uitstel van betaling aangevraagd. Dit maakte eigenaar Ed de Block vandaag bekend. ''Vanwege de oplopende verliezen binnen het bedrijf en ongewijzigd slechte vooruitzichten door de economische malaise, heeft de bank maatregelen genomen waardoor het bedrijf in betalingsproblemen is gekomen", aldus De Block. Door concurrentie met onlineverkopers en het feit dat consumenten minder uitgeven is de omzet en de winstmarge de laatste jaren steeds meer verslechterd. Het bedrijf is opgericht in 1955 en heeft in het westen van Nederland twintig filialen.

Dit is niet alleen voor het bedrijf teleurstellend, maar ook voor het winkelgebied in de Noorder Arkade en het Ringersgebouw. Lees -hier- meer over de leegstand in dat gebied.

Pin It
Bekeken: 1998x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/