Alkmaar, 4 juli 2013. Vrijdag 5 juli luiden de leerlingen van OSG Willem Blaeu de 'vakantiebel' als start van de Alkmaarse kaasmarkt. De aanwezige leerlingen staan bekend als sporttoptalenten uit de regio Alkmaar. In augustus zullen zij Nederland vertegenwoordigen tijdens de International Children's Games in Canada. In totaal dingen 11 jongeren mee naar de gouden medailles voor voetbal en zwemmen. Wethouders Peter de Baat (VVD) en Mirjam Hamberg (SP) hebben de leerlingen van het Willem Blaeu gevraagd de kaasmarkt en deze sportieve vakantie in te luiden. Naast zo'n 10 leerlingen, zijn ook de directeur en twee topsportcoördinatoren van Willem Blaeu aanwezig.

In Alkmaar staan zowel recreatieve sport als talentontwikkeling nadrukkelijk op de agenda. Na het luiden van de bel door de toptalenten van OSG Willem Blaeu gaat de vakantie direct sportief van start met het Beach Event op de Paardenmarkt. Van vrijdag tot en met zondag kan men diverse sporten, zoals beachsoccer, beachvolleybal, schermen, karate, kickboxen, rugby en beachtennis bekijken. Bij een aantal sporten is mogelijk ruimte om zelf mee te doen.

De gemeenteraad neemt naar verwachting woensdag- of donderdagavond een besluit of zij akkoord gaat om de ICG 2015 in Alkmaar te organiseren.

Pin It
Bekeken: 1076x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/