Alkmaar, 4 juli 2013. Op zondag 7 juli om 14.30 uur sluit Uri Weiss de serie straattheateracts van Zomer in de Mare af. Op het Europaplein speelt hij 'The Human God', een gratis toegankelijke voorstelling voor jong en oud. Na het succes van 'Captain Zucchini' en 'Cirque No Problem' komt de eerste soloshow van Uri Weiss eraan. In 'The Human God' speelt hij de megalomane, pathetische acrobaat die de eerste en enige vliegende mens in de geschiedenis wil worden. Zijn troeven zijn als vanouds veel humor, goochelarij en acrobatie overgoten met een poëtisch en soms zelfs filosofisch sausje.

Zomer in de Mare wordt mede mogelijk gemaakt door woningbouwvereniging Mooiland en is onderdeel van Zomer op het Plein. Dit festival biedt een hele zomer lang een afwisselend programma met optredens. Intieme luisterconcerten, jeugdvoorstellingen en spetterende concerten op de zondagmiddagen. Het volledige programma is te lezen op de -website- van Zomer op het Plein. 

 

Pin It
Bekeken: 1310x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/