Alkmaar, 4 juli 2013. Zaterdagavond 6 juli om 20.30 uur start wederom een Zomer op het Plein weekend, ditmaal met Edisonwinnaar Alex Roeka. Hij zingt, praat, roept en fluistert over het leven. Door zijn indringende manier van zingen en zijn doorleefde songs wordt hij vaak omschreven als de Nederlandstalige Leonard Cohen en weet hij elk publiek te raken. Eerlijk en kritisch, maar boordevol ironie en humor neemt Alex Roeka u mee naar de verborgen kant. Zingend vanuit de tenen, pratend vanuit het hart. Kwetsbaar en rauw. En dan neemt hij ook nog fenomenale muzikanten mee.

Op zondagmiddag 7 juli om 14.30 uur is het podium van Zomer op het Plein voor Kapok en de energieke Amsterdam Klezmer Band.  Kapok, het voorprogramma van de Amsterdam Klezmer Band, is de nieuwste aanwinst van het label Kytopia. Het trio maakt rockende jazz met hoorn, gitaar en drums waarbij improvisatie en energie centraal staan. De Amsterdam Klezmer Band zorgt deze zondagmiddag weer voor een spetterend en swingend concert. Deze internationaal optredende band speelt klezmer, oftewel Oost-Europese joodse muziek, geïnspireerd door muziek van de Balkan en jazz. Het grootste deel van het repertoire is door de bandleden zelf geschreven. De organisatie van Zomer op het Plein belooft een middag met uitbundige muziek en een goede liveshow.

Het Zomer op het Plein festival biedt een hele zomer lang een afwisselend programma met gratis toegankelijke optredens voor jong en oud. Met intieme luisterconcerten, kindervoorstellingen en spetterende concerten op de zondagmiddagen.

Pin It
Bekeken: 1312x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/