Heerhugowaard, 8 juli 2013. Het gaat deze zomer bruisen op het Coolplein in Heerhugowaard. Tussen 10 juli en 17 augustus worden er elke week van woensdag tot en met zaterdag diverse activiteiten georganiseerd op het plein. 's Middags tussen 13.00 en 15.00 uur is er activiteit voor kinderen en 's avonds is er live muziek. Aan het Coolplein, grenzen Cool kunst en cultuur en diverse horeca- en uitgaansgelegenheden waaronder Stroming, Wonders en De Waerd bowling. Samen hebben zij het initiatief genomen om deze zomer allerlei activiteiten op het Coolplein te organiseren. Voor kinderen zijn er spelletjesmiddagen, theaterworkshops, een goochelworkshop, ze kunnen muziekinstrumenten knutselen, cupcakes versieren, sieraden maken of meedoen aan een kleurwedstrijd. Twee middagen kan er ook gratis gebowld worden bij De Waerd voor kinderen tot 11 jaar. 's Avonds is er live muziek op het Coolplein. Vanuit de terrassen van Cool, Stroming en Wonders kan genoten worden van singer-songwriters en lokale bands. Als afsluiting van het zomerprogramma op het Coolplein is er op zaterdag 17 augustus een pianoshow à la Crazy Piano's waarbij het publiek verzoeknummers mag aanvragen.

Bij slecht weer gaan de activiteiten gewoon door maar zullen dan binnen bij Cool, Stroming of Wonders plaatsvinden. Kijk -hier- voor meer informatie over de activiteiten op het Coolplein deze zomer.

20130708 Zomer op het Coolplein

Pin It
Bekeken: 1968x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/