Alkmaar, 8 juli 2013. Zolang het nog kan blijft Provadja doorgaan met waar ze het beste in is: het vertonen van mooie dingen. Deze week is dat bijvoorbeeld Frances Ha, over de tikkeltje onrealistische Frances. Vol overgave gaat ze haar dromen achterna, en hoewel dat niet echt wil lukken doet ze dat op een aanstekelijke en enthousiaste manier. Midnight's Children is de verfilming van Salman Rushdie's bestseller. In een ziekenhuis in Bombay veroordeelt een verpleegster twee mensen elkaars leven te leiden, als ze twee baby's verwisselt. De ene arm, de ander rijk. Hun levens kruisen elkaar op mysterieuze wijze. Wadjda is de eerste speelfilm ooit gemaakt in Saoedi-Arabië. Hoewel vrouwen niet mogen fietsen, wil de 10-jarige Wadjda niets anders. Ze verzint een list om toch te mogen fietsen.

Wegens de zomervakantie is het aantal jeugdfilms uitgebreid. De negenjarige Kiek maakt zich in Patatje Oorlog (7+) zorgen wanneer haar vader als arts naar een oorlogsgebied vertrekt. Hij kan een ziekte krijgen, of een ongeluk en er zijn zelfs verdwaalde kogels! Om de kans te verkleinen dat er iets met hem gebeurt, wringt ze zich in de vreemdste bochten... Lotte betrapt in Lotte en de Maansteen (4+) twee rare snuiters als ze een steen uit de koffer van oom Klaus pikken. Geschrokken laten ze de steen vallen en vluchten weg. Oom Klaus vertelt Lotte hoe hij aan de steen gekomen is en dat er eigenlijk drie stenen zijn. Lotte denkt dat de steen te maken heeft met iets geheimzinnigs. Zal ze het geheim ontdekken? Mees Kees is nog altijd van de partij. De film Mees Kees (7+) won de publieksprijs voor Beste Nederlandse Kinderfilm op Cinekid 2012.

Pin It
Bekeken: 1276x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/