Heerhugowaard/Amsterdam, 8 juli 2013. Met de plaatsing van inzamelcontainers deze zomer in alle 23 City Box vestigingen krijgt de Stichting Babyspullen in één klap landelijke dekking. De stichting, die aanstaande ouders met een kleine portemonnee ondersteunt met babystartpakketten, verwacht hierdoor meer babyspullen in te zamelen en nog dit jaar 600 ouders te kunnen helpen. Marjolijn Hermus-Piet, bestuurslid van de Stichting Babyspullen is heel erg blij met de belangeloze medewerking van Nederlands grootste self storage onderneming: "In iedere vestiging van City Box komt een opvallende rode container te staan. Klanten kunnen hierin oude maar nog prima bruikbare babyspulletjes doneren. Er zijn genoeg jonge gezinnetjes die een beetje hulp in de vorm van kleertjes, luiers, verzorgingsproducten of een babykruik goed kunnen gebruiken als er een kleintje op komst is."

De gedoneerde babyspullen worden door vrijwilligers ingenomen en in babystartpakketten gestopt. De stichting werkt samen met reguliere regionale hulpinstanties waardoor gegarandeerd wordt dat de babyspullen echt terechtkomen bij gezinnen die de hulp keihard nodig hebben. Op de -website- van Stichting Babyspullen is meer informatie te vinden.

Pin It
Bekeken: 1116x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/