Alkmaar, 8 juli 2013. Op zondag 21 juli organiseert de Stichting Binnenstebuiten in samenwerking met Chaos Producties van 13.00 tot 19.00 uur het festival "Podium onder de Boom". Na een afwezigheid van drie seizoenen keert het akoestische openluchtfestival terug in het Alkmaarse zomerprogramma. Het vindt plaats op het veld voor de muzieknis in de Alkmaarder Hout. Podium onder de Boom is letterlijk wat de titel doet vermoeden. Artiesten die op het festival spelen, krijgen het gras als podium en een boom als enig decorstuk. Bezoekers kunnen van artiest naar artiest lopen om bij diverse bomen verschillende optredens te beleven. Een bijzondere combinatie van natuur, cultuur en interactie. Er wordt opgetreden door onder andere Speelman & Speelman en Channah. De toegang is gratis.

De prachtige oude bomen in de Alkmaarder Hout bieden een podium aan diverse muzikale en theatrale optredens. Onder de grootste oude beuk klinkt pop, onder de jongste boom grote verhalen en onder de linde speelt een cabaretduo. De toeschouwer wordt door de artiest verleid om dichterbij te komen en eens goed te luisteren naar het verhaal dat zij te vertellen heeft. Er ontstaan bijzondere optredens waarbij een grote mate van interactie ontstaat en dat maakt het festival ontspannen, laagdrempelig en uniek.

Tijdens voorgaande edities was het programma samengesteld uit opkomende veelal lokale artiesten. Dit jaar is een mix gemaakt met professionele en ambitieuze artiesten uit de regio en het land met onder andere Speelman & Speelman, Channah, Orville, Peter van Vleuten & Helen Botman, Erik Ankone... Voor de kleinere bezoeker is er een speciale kinderboom! Het festival wordt gesponsord door de Rabobank Alkmaar, Gemeente Alkmaar en het Prins Bernard Cultuurfonds. Stichting Cultuurpark de Hout biedt ondersteuning. Voor meer informatie klik -hier-.

Pin It
Bekeken: 1462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/