Regio, 1 augustus 2013. Zondag 28 juli presenteerde Karavaan haar laatste voorstelling in de vuurtoren Van Speijk in Egmond aan Zee. Reizend festival Karavaan bracht avontuurlijk locatietheater op bijzondere plekken in Noord-Holland. Karavaan kijkt terug op een geslaagd zomers festival met 28.000 bezoekers en geen druppel regen. Door bezuinigingen liet Karavaan de straattheaterdagen vervallen en koerste op vele plekken op locatietheater die plekken tot leven liet komen. Prachtige voorstellingen verleidden het publiek naar duin, park, erfgoedlocaties en dorpen. In en rondom de festivalharten in Zandvoort aan Zee, Hoorn aan Zee en Egmond aan Zee bespeelden verschillende gezelschappen het kustlandschap. Ook bespeelde Karavaan het Vliegveld Bergen, een braakliggend terrein in Schagen en bij de afgebroken loodsen in Alkmaar.

Karavaan mocht dit jaar meer bezoekers verwelkomen bij de locatievoorstellingen en in de festivalharten dan andere jaren. Met trots kijkt Karavaan terug op geslaagde voorstellingen als De Vlucht en ook Viva la naturisteraçion, de officiële juryselectie van het Nederlands Theaterfestival als een van de beste voorstellingen van het seizoen. Publiek bezocht massaal Schijnbewegingen van Pé Okx in de vuurtoren Van Speijk, Schraapzucht in Schagen en Man met de Hamer, samen met Zomer op het Plein en Theater de Vest opgezet in Alkmaar. En dat was nog maar een deel van wat er te beleven was.

Karavaan werd mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland, SNS Reaalfonds, Holland Casino Zandvoort en VSB Fonds. Daarnaast dankt Karavaan al haar partners, vrienden en vrijwilligers.

20130801 karavaan 2013 2

20130801 karavaan 2013 1

Pin It
Bekeken: 1432x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/